9/9

Projectwave přináší na trh nadšení z práce a větší flexibilitu.

14/09/2023
Kamila Pavlíčková

Každý, kdo někdy potřeboval jednorázově outsourcovat práci ví, jak složitý proces to může být - hledání freelancerů nebo agentur, specifikace toho, co konkrétně chcete, vyjednávání a netransparentní ceny. 

Projectwave je virtuální trh s digitálními službami, který se snaží propojit šikovné profesionály s jednotlivými firmami. Tento model již ve světě existuje, a proto je na čase zmodernizovat i český trh. Od listopadu 2023 je platforma oficiálně dostupná všem uživatelům, během několika následujících měsíců se pak můžete těšit na přibývající nabídky a služby.


“Chceme vytvořit prostor, kde objednávání projektů je stejně jednoduché jako nakupování zboží na e-shopu.”

- Zakladatelky Projectwave


S čím Vám Projectwave pomůže?

  • Umožní jasně definovat nabízenou službu, transparentní cenu a termín dokončení pro celý projekt. 
  • Je alternativou zejména pro malé a střední podniky různých oborů, které nemohou zaměstnávat desítky specialistů a přesto chtějí profesionální výstupy. 
  • Dovoluje pracovat nejen kovaným freelancerům, ale i dalším lidem, kteří si chtějí čas od času přivydělat, zapojit se do něčeho nového nad rámec svého běžného zaměstnání nebo skloubit lépe svojí pracovní rutinu s péčí o rodinu.

A jak to celé funguje?

Když nabízím službu

Je to jednoduché! Pokud jste prodávající, stačí se zaregistrovat a vytvořit svůj profil, kde můžete prezentovat sebe a své nabídky. V rámci platformy máte přehled o všech objednávkách, realizovaných zakázkách, ceně, a zároveň skrze ní i komunikujete s klienty. Registrace i Vaše prezentace zde je zcela zdarma.

Když hledám službu

Pokud jste zákazník, můžete si rovnou prohlížet kategorie, které Vás zajímají a jednotlivé nabídky si porovnat, abyste našli tu pravou. I pro vás je důležitá registrace, můžete tak komunikovat s vybraným dodavatelem, sledovat stav své objednávky a ukládat si nabídky, které Vás zajímají. 


Přečíst si zkušenosti prvních uživatelů

FAQ